به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، عبدالامير ياقوتي، در پاسخ به اين پرسش که آيا قبوض اصلاح شده برق صادر و در اختيار مشترکان قرار گرفته است، افزود: صدور قبوض اصلاح شده برق از روز سهشنبه هفته گذشته براي مشترکان ديماندي و سپس از روز چهارشنبه براي مشترکان عادي و خانگي آغاز شد.
وي با اشاره به اينکه مشترکان ديماندي مربوط به مشترکان با ساختمانهاي بزرگ، ساختمانهاي اداري و صنايع است گفت: مشترکان ديماندي مشترکاني هستند که قدرت قراردادي آنها بالا است و از ?? کيلو وات ساعت به بالا را مشترکان ديماندي تشکيل ميدهند.
ياقوتي اضافه کرد: تعداد مشترکان ديماندي شهر تهران بالغ بر ?? هزار مشترک است که صورت حسابهاي آنها هر ماه صادر و توزيع ميشود.
*صدور قبوض اصلاح شده برق براي بخش خانگي
معاون خدمات مشترکان شرکت توزيع برق تهران در مورد صدور قبوض اصلاح شده برق براي بخش خانگي نيز گفت: تعداد مشترکان خانگي شهر تهران حدود ? ميليون اشتراک است که خوشبختانه بدون هيچ مشکلي قبوض اصلاح شده برق را پس از اينکه وزارت نيرو اعلام کرد، قبوض برق صادر شده در حد فاصل ?? اسفند تا ?? فروردين ماه ?? صادر شده باطل است، را صادر کرديم.
وي اضافه کرد: از روز چهارشنبه هفته گذشته کار صدور قبوض برق مشترکان خانگي و عادي آغاز شده و به مرور در اختيار مشترکان قرار ميگيرد.
*ميزان بستانکار شدن مشترکان مشخص نيست
ياقوتي در پاسخ به اين سوال که آيا مشخص است چه تعداد مشترک برق پس از ابطال قبوض از شرکت توزيع طلبکار هستند، گفت: آمار دقيقي در اين مورد در دست نيست، اما آنچه که مشخص است اين است که متقاضياني که اقدام به پرداخت قبض برق خود کردهاند، در سيستم صدور قبض برق از شرکت توزيع برق طلبکار هستند که در قبوض بعدي از آنها کسر خواهد شد.
وي با تاکيد بر اينکه در شرايط کنوني بهترين فرصت براي صرفهجويي است و مشترکان با کاهش مصرف ميتوانند در پلههاي مصرف پايين قرار گيرند، گفت: مشترکان اگر مديريت مصرف برق را به خوبي انجام دهند، قطعاً مصرف برق آنها از ?? درصد بيشتر نخواهد شد.
پيشتر هوشنگ فلاحتيان معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي گفته بود که قبوض جديد برق با لحاظ کردن اصلاحهاي جديد، صادر و به دست مشترکان ميرسد.
وي ادامه داد: وزارت نيرو به استناد مجوزي که از دولت براي افزايش قيمت برق گرفته بود، بايد قيمت برق از متوسط ??? ريال بهازاي هر کيلووات ساعت با اعمال ?? درصد افزايش به ???.? ريال ميرسيد که براي تحقق اين رقم، بايد در تعرفه بخشهايي مانند کشاورزي و يا مناطق گرمسيري که از تخفيف برخوردار بودند، تعديل بيشتري اعمال ميشد.
فلاحتيان ادامه داد: تعرفههاي ابلاغي که در اختيار شرکتهاي برق قرار گرفت، براي دستيابي به عدد متوسط فروش برق بهازاي هر کيلووات ساعت ???.? ريال طراحي شده بود و اجراي فرآيند افزايش قيمتها بهگونهاي بود که در بخشي از تعرفهها مثل کشاورزي که قيمت فروش ??? ريال بهازاي هر کيلووات ساعت محاسبه شده بود، براي اينکه متوسط قيمت به عدد ???.? ريال در هر کيلووات ساعت بهدست آيد، برخي تعرفهها بيش از ?? درصد افزايش يافت تا به متوسط افزايش ?? درصد برسد.
وي افزود: براي رسيدن به متوسط ?? درصد افزايش، بايد بين ?? تا ?? درصد افزايش قيمت براي بخشهاي مختلف و مصارف مختلف اعمال ميکرديم که بانظر رييسجمهوري براي تمام مصارف و بخشهاي مصرفکننده برق بهطور ثابت افزايش ?? درصدي لحاظ و تعرفههاي جديد امروز براي اجرا به توانير ابلاغ شد.
منبع:افکار